The Dude

After Shave Balm 50 ml

Pris 249,00 SEK
kvantitet: st

The Dudes After Shave! En högklassig produkt för kinderna efter rakningen! 

Kräm som innehåller enbärsskott och Xpert-moist är enbart planerat för att vårda och fukta en öm hud efter rakning. Doften har i sig jasmin, ambra och sandelträd.

A scent for the perfect gentleman who would never be refused first class when flying.

Andra produkter från tillverkaren: The Dude


  • Volym: 50ml
  • Högklassig svensk produkt
  • Underbar doft
  • jasmin, ambra och sandelträd doft

Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bis-C16-20 Isoalkoxy TMHDI/PEG-90 Copolymer, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Juniperus Communis Sprout Extract, Tocopherol, Xanthan Gum, Alanine, Proline, Serine, Parfum, Menthoxypropanediol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Phosphate, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol, Hydroxycitronellal, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Cinnamal 

Recensera

12.01.2018 - Daddy Deuce

The Dudes Shave Balm

Förpackningen som omsluter själva produkten är i form av ett papprör, när man lyfter av locket/röret på The Dudes After Shave Balm så möts man av att innerrör som har en stiliserad illustration av en gammal Barber’s pole, kultigt. The Dudes After Shave Balm är placerad i en genomskinlig glasflaska med ett heltäckande klistermärke runt om, botten är genomskinlig så här kan man se hur mycket man har kvar i flaskan. Toppen på flaskan har de välsignat med en pump och lock av plast, jag personligen uppskattar när produkter av flytande karaktär är bestyckade med pump, det underlättar dosering och man slipper en massa skvättande och överdosering. Det negativa med pump är att man inte får upp de sista dropparna, men det löser den uppfinningsrike.
Konsistensen på The Dudes Shave Balm påminner lite om en lite rinnigare version av flytande tvål, vilket faller mig i smaken. I vanliga fall hade man hällt lite after shave i handen och det hade direkt runnit mellan fingrarna och ner i handfatet. Detta betyder också att den blir ganska kostnadseffektiv då man kan ta tillvara på allt, man slipper vaska 50 % i avloppet.
Doften på The Dudes Shave Balm är mycket frisk och fräsch, fruktig och blommig men ändå maskulin, inte alls som mina egna upplevelser av after shave med sina hemska och parfymiga gubbdofter. Doften sitter kvar en bra stund efter applicering och kyler ner och minskar den röda irritationen på det ”avskalade” området, man känner sig mycket fräsch. Detta är nog en av de godaste och fräschaste dofter jag haft i ansiktet, skulle vilja ha en pomada, skäggolja/conditioner/balm, schampo etc. som luktar likadant. Hela The Dudes serie Step one Pre Cleanser, Step two Shave Oil, Step three Shave Cream och Step four Shave Balm har liknande lukt, inte exakt samma, men snarlikt.
Jag applicerar The Dudes Shave Balm direkt efter våtrakning för att kyla av huden medan jag plockar undan och gör rent efter mig. Efter att jag gjort mig helt klar så tar jag på mig det igen, två tryck på flaskan räcker till halsen och kinderna, jag fyller på med ett extra tryck som jag fördelar på fingertopparna som jag masserar in längs gränsen mellan det nyrakade området och skägget.
Detta är en riktigt schysst produkt, kan inte ge ett annat betyg än 5 av 5!