Beard Junk

Beard Lubricant 50 ml

Pris 153,43 SEK 229,00 SEK
kvantitet: st

Med hjälp av denna produkt kommer du inte att lida av kliande eller fjällande skägg. Produktkvaliteten är oerhört bra, i innehållet har man investerat ordentligt och i flaskan hittar du bland annat  australiska nöträdets-, kameliaträdets och argan nötternas olja.  Allt detta är packat i en mycket lättanvänd pumpflaska. 

 

Andra produkter från tillverkaren: Beard Junk

Glans
Varaktig
Doft styrka
Återfuktande
Kvalitet

  • Storlek: 50ml
  • Minskar klåda och mjäll
  • Förpackad i en lätt pumpflaska
  • Återfuktar och berikar skägget
  • Tillverkad i Sverige

Dosera från några droppar av olja beroende på storleken på skägget i handen. Applicera sedan längs hela skägget och massera i hyn under skägget. Ditt skägg doftar bättre, mjället minskar ( om inte försvinner helt och hållet) och ditt skägg ser fantastiskt ut.

 

Recensera

01.03.2018 - ._LILJA_.

En ny konstisens som jag verkligen gillar, tjockare än de flesta skägoljor jag provat innan men jag är tokig i den. Väldigt dryg då jag knappt behöver ett pump för att fylla hela mitt skägg av väldoft och en fantastisk behaglighet. Jag rekommenderar denna produkt starkt då jag själv verkligen är besatt av den.
Har låtit flera kompisar och arbetskamrater provat den och dom verkligen älskar den deras respektive har till och med hört av sig till mig och frågat var jag köpt den, självklart berätta jag det då.
Har också lagt upp på instagram om just denna produkt och reaktionerna var bättre än förväntat.
LOVE IT.

11.10.2017 - Glempa

Ger en skön känsla i mitt inte allt för långa skägg som dessutom inte blir lika yvigt utan går att forma till viss del. Dessutom är doften otroligt god. En favorit!

16.07.2017 - Fisso

Otroligt skönt för skägget!