Dick Johnson

Hair & Body Wash 250 ml

Pris 199,00 SEK
kvantitet: st

Snake Oils eksotiska och unika doft finns nu i Hair&Body Wash, så din hela kropp kan dofta underbar! Produkten avlägsnar all smuts och snusk men dessutom alla synder! Ett såpas effektivt medel är det frågan om. 

Andra produkter från tillverkaren: Dick Johnson


  • Volym: 250 ml
  • Eksotisk och unik doft
  • Rengör håret, kroppen och synder

Aqua, Sodium lauryl sulfate, Betaine, Coco-betaine, Humulus lupulus flower extract, Glycerin, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Sodium chloride, Sodium benzoate, Citric acid, Potassium sorbate, Parfum, Limonene, Linalool, Citral Benzyl salicylate, Melaleuca alternifolia leaf oil

Recensera

01.03.2018 - ._LILJA_.

Verkligen en speciell doft Manlig är ordet jag vill säga. Precis som den heter en kropps och hår tvätt, grym doft och man känner sig verkligen ren man längtar verkligen efter att ta en dusch. Renhets känslan sitter efter ett bra tag och det är det bästa tycker jag.

17.10.2017 - leo34

En dryg och bra 2-in-one rengöring! Oftast är hair&body wash produkter lite obekväma - antingen är det bra som tvål eller schampo, men inte för båda. För en gångs skull kan jag säga att denna produkt funkar både för håret och för kroppen!
Håret känns mjukt efteråt och huden fuktad. Ett mirakel enligt min upplevelse om 2-in-1 produker.

Behändig på gymmet!

09.10.2017 - Rengjord

En förmånlig Hair & Body wash med maskulin doft. Av doften kan man vara av många olika åsikter, men enligt min näsa så var det super!
Kanske en aning för lös konsistens, först kan man bli skrämd att man tagit sin glidolja med i duschen...
Men som texten säger, rengör kroppen ur skit och även synder. Känner min själ lätt och kroppen ren.