Dick Johnson

Pungvax So Good For Your Balls 50ml

Pris 99,00 SEK
kvantitet: st
St Pris Totalt  
4 90,00 SEK 360,00 SEK Köp
10 80,00 SEK 800,00 SEK Köp

 

Klibbar pungen fast vid insidan av knäna? Får du alltid sitta ensam på grund av en stinkande pung? Eller kanske det är därför att du hela tiden gräver dig i skrevet..? Vem vet.. Men vi vet att problemet kan fixas! Njut av livet och läs vidare:

Pungvax innehåller smörträdets vitaminrika olja, som är speciellt lämplig för pungens känsliga hud. Minskar klåda samt förstärker huden. Du kan glömma svettande, kliande och illaluktande ballar! Fungerar också perfekt som efterbehandling av intimrakning.

Intresserad av återförsäljning? www.roguestock.se

Andra produkter från tillverkaren: Dick Johnson

Återfuktande
Lätt att applicera
Vårdande
Kvalitet

  • Storlek: 50 ml
  • Pungvax minskar klåda, mjäll och förstärker huden
  • Lämplig för alla ballar
  • En perfekt after shave produkt efter intimrakning!
  • So good for your balls
Recensera

02.10.2017 - Samina6

Fungerande produkt!
När man masserar vaxet i ljumskarna före jogging eller cykelrunda så slipper man skavsår! Tips för alla med tatueringar: Pungvax är ju rent sheasmör, så bra produkt även för att vårda tatuerad hud.

02.10.2017 - Jspr5

Helt jävla GULD för min annars så STINKANDE pung!!

25.09.2017 - JP

Jag köpte pungvaxet för att jag tyckte att det såg lite kul ut! Det visade sig att detta skulle komma att bli en av mina absoluta favoritprodukter i badrumsskåpet.

Vaxet smälter snabbt till en lätthanterlig olja som appliceras smidigt och snabbt på familjejuvelerna.
Oljan återfuktar hela dagen och det känns varken klibbigt eller flottigt i kalsongerna.

Var först lite besviken på att vaxet är doftlöst men har bestämt mig för att det är till det bättre när man får oväntat besök.

Jag rekommenderar den här produkten till alla män. Ta hand om juvelerna!

12.09.2017 -

Väldigt nöjd, hade ett uppehåll ifrån vaxet i ungefär en vecka men var tvungen att börja igen, kändes som något fattades.

12.09.2017 - Jorg

Skön och behaglig vax, perfekt efter rakning. Gör huden mjuk och skön och ger en fräsch känsla hela dagen. Burken var mindre än jag trodde den skulle vara men vaxet är väldigt drygt, räcker länge. Jag är väldigt nöjd!

12.09.2017 - Frank

Funkar bra, även mot dålig doft i fettvalkarna :)

12.09.2017 - JohnnyBanana

älskar denna pungprodukten, min absoluta favorit!

12.09.2017 - Larsson

Roligt ju! En kosmetikprodukt bara för pungen har vi längtat efter! Rekommenderar dagligt bruk.

12.09.2017 - Pungvaxentusiast.

Köpte en burk för att den för så förbannat snygg och hade inga högre förhoppningar om att det skulle fungera. Men uj så förvånad jag blev! Lätt att applicera och gör underverk på en gång. Fungerar precis som utlovat, och absorberas fint. Nej, hädanefter går inte en dag utan en välvaxad pung. Tack, D. Johnson!

12.09.2017 - Backstuge-sittaren

Jag försökte äta krämen, den var inte god och jag mådde konstigt efteråt. Passar nog bäst till pungen men jag skämdes när jag stod där med pungen i handen, så jag åt krämen i ren panik. Kanske var fel av mig, men sånt är livet: allt blir inte som planerat och det kanske blir så ibland när man skall raka pungen också. Livet, och pungen, tar oväntade vägar, alltså kan jag inte rekommendera fullt ut för man vet ju aldrig hur det blir. Eller ja, man kan ju prova förstås, så vet man sedan, men så modig är inte jag. Jag stannar ofta hemma, vågar mig inte ut. Men jag har också hopp och drömmar om en bättre framtid, och ett riktigt bra pung-vax. Därför får vaxet 4 stjärnor.