Skäggolja

Skäggolja är något varje skäggiga man borde äga. Skäggolja ger näring till skägget samt vårdar huden under skägget. Skäggolja ger skägget en god doft samt hjälper mot mjäll. Ifall du har skägg så bör du äga skäggolja!

Skäggolja fuktar skägget och gör det friskare. Ifall du har problem med mjäll och klåda i skägget, hjälper skäggolja också effektivt mot det. Många män låter bli att växa skägg, för att enligt deras uppfattning börjar skägget klia och klåda efter stubb. Dessa män har inte hört om skäggolja och alla dess fördelar. Skäggoljan vårdar skägget, (främst hyn under skägget!) på grund av alla naturliga oljor som den innehåller. Alla dessa naturliga oljor med var och en egna egenskaper gör skägget livfullt via skäggbotten. Oljorna innehåller ofta jojobaolja, arganolja, mandelolja, aprikosolja.. När huden under skägget mår bra, syns det i skägget.

Skäggolja finns i oändligt många doftar - starkare, mildare och även oparfymerade.

Skäggolja kan man använda redan man har stubb. En bra regel är att börja använda skäggolja genast då skägget täcker huden under. Längre skägväxt gör det svårare för huden att komma i kontakt med luft och näring och därför är nyckeln till friskt och snyggt skägg välmående grund för växten. Skäggoljan ger den näring till huden under skägget, som gör att skägget har en stark och näringsrik grund att växa på.