Dick Johnson

Skäggolja Snake Oil 30 ml

Pris 100,00 SEK 249,00 SEK
kvantitet: st

Enligt er önskan, så är Snake Oil nu i en större flaska! Ingen fara, innehållet och doften är samma. Varför skulle vi ändra på något som är så prima? Skäggoljan har hittat Stockholms skägg, hur kommer det att bli med resten av Sverige?

Snake oil är en fullständigt naturlig skäggolja. Produktutvecklingen har tagit mycket tid, för att hitta de bästa råvarorna för skäggoljan. Unika doften kom fram med en kombination av vanilj bourbon och skogiga patchouli. Det är svårt att hitta liknande. Resultatet är fantastiskt!

 

Andra produkter från tillverkaren: Dick Johnson

Doft styrka
Återfuktande
Vårdande
Kvalitet

  • Volym 30 ml
  • I behändig pumpflaska
  • Snake Oil - tuff skäggolja! 
  • Fängslande doft! 

Prunus Amygdalus Dulcis Oil*,Argania Spinosa Kernel Oil*,Parfum,Simmondsia Chinensis Seed Oil*,Limonene,  Linalool , Citral, Geraniol,  Benzyl Salicylate, Coumarin ,Ribes Nigrum Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract,Tocopheryl Acetate, Tocopherol                                                                

Recensera

01.03.2018 - ._LILJA_.

Säger bara WOW. En av de finaste produkterna jag provat på utan tvekan. Gillar grejen med pump så grymt smart inget mer tjafs med pipet. Tjock konsistens som är väldigt len och får skägget att kännas som ny friserat. Tycker den sitter i ett bra tag och man kan bli tvungen att ta i lite när man kommer hem efter en arbetsdag men det är inget måste. Har provat på att ha den innan jag fönar skägget och plattar skägget och min åsikt är att den har en skyddande effekt mot värmen och det är fantastisk vill också tillägga att man bör veta vad man gör om man ska använda en plattång då man lätt kan bränna skägget. Jag rekommenderar denna produkt starkt.

10.01.2018 - hoglundoscar

Letar du efter en bra, ganska basic skäggolja som gör det den lovar utan kompromisser ska du satsa på Snake Oil. Jag tänker vara helt ärlig. Oljan är kanske inte riktigt så cool som namnet antyder, men det är en jävligt bra och prisvärd skäggolja som gör underverk med ditt manliga skägg. Doften är lite för sötsliskig för min smak med tydliga inslag av vanilj. Kanon på kladdig kola, inte min favorit i skägget (kanske för att det får mig att tänka på hur förbannat svårt det är att peta loss kladdig kola som har tovat sig i skägget). För min lite mer råbarkade smak är denna olja lite för godisaktig, men för dig som gillar sötsaker och inte är orolig för att doften ska trigga ditt godisbegär är den perfekt. Utöver gräddkola och vanilj har oljan även milda inslag av het bastulav (fast utan rövsvett).

Konsistensen på Snake Oil är däremot helt perfekt, inte för rinnig och inte för trögflytande. Den praktiska lilla pumpkorken på flaskan gör det superenkelt att få precis rätt mängd olja och den absorberas finfint i både skägget och huden. Huden under skägget blir len som en babyrumpa (fast du får tänka bort skägget för de flesta bebisar brukar inte vara så håriga på rumpan). Sammantaget är detta antagligen den perfekta nybörjarskäggoljan; Oljan räcker länge (vilket den antagligen inte hade gjort om jag gillat doften mer), mjukar upp skägget och gör det väldigt lätthanterligt, återfuktar och mjukar upp huden (vilket gör det till en betydligt trevligare hobby att odla skägg) och är dessutom extremt prisvärd. Detta innebär att jag faktiskt ändå i smyg använder Snake Oil betydligt oftare än jag trodde att jag skulle göra. Tricket är bara att använda den när jag inte räknar med att få ligga eller den tid på månaden när frugan ändå är lite extra sötsugen.

09.11.2017 - Grape

Snake Oil Skäggoljan kommer i glasflaska, luktar faktiskt samma sak som skäggschampo, man får tänka positivt att det luktar en skvätt glögg, då kan man använda den snart när det är jul. Man får vara försiktig så man inte tappar den, för dom flesta skäggoljorna är vanligt i flaskor av plast. Jag har rött fluffigt och långt skägg, så jag behöver 3-6 droppar från skäggoljan för att massera in i skägget och lukta gott.

06.09.2017 - Lasse

Priset är lämpligt för en så bra skäggolja. Oljan är dryg ifall man jämför med andra flaskor med samma storlek. Gillar doften och det gör frun också!

16.07.2017 - Fisso

Älskar att den nu finns i större flaska!
Bästa oljan!