Skäggolja

Man kan påverka mycket själv för att få ett snyggt, friskt och välvårdat skägg! att använda högklassiska skägvårdsprodukter är viktigt, men så är också hälsosamma livsvanor.

Ifall du är en gulnäbb när det kommer till att odla skägg, så första produkten du bör veta om är skäggolja. Skäggolja gäller det att använda redan ända från stubb framåt. Skäggolja gör skäggodling skonsamt och du slipper problem som mjäll och klåda. Skäggoljan fuktar skäggstråna samt skäggbotten, vilket gör skägget bekvämt men framför allt snyggt!

Vi har delta skäggoljorna i två kategorier: Oparfymerad skäggolja samt parfymerad skäggolja. Det finns mycket olika dofter inom skäggolja, och det är onödigt att börja diskutera vilken som är bäst - alla har sin egen smak när det kommer till skäggolja. Vanliga dofter är ändå skogiga dofter, citrus, tobak, vanilj, cologne..

Oparfymerad skäggolja har blivit allt populärare inom några år. Det kan bero på många saker, men ibland kan det vara trevligt att alla kosmetika produkter som man slänger på sig inte doftar. Till slut har man allt från doftande hudkräm till parfym på sig. Kanske skäggoljan kan vara oparfymerad? Eller som Angry Norwegian säger - Don't smell like a Wunderbaum, smell like a man.