Mr Bear Family

Skäggolja Citrus 30 ml

Pris 189,00 SEK
kvantitet: st

Skogskungens egna favorit som får pälsen (läs skägget) att dofta fräscht samt vårdar huden under. Efter behandling med Mr Bear Familys skäggolja, är ditt skägg lättare att forma och doftar underbart! 

Skäggoljan är tillverkad enbart av naturliga ingredienser, alltså det är frågan om en ekologisk och vårdande skäggolja. Mr Bears skäggoljor kommer i tre goda dofter: citrus, wilderness och woodland. Skäggoljan är av högsta klass tack vare sina vårdande naturliga egenskaper. Populär skäggolja i Åre och Umeå, var det doftar allt för mycket skog. Hurry Up to Furry Up!   

 

Andra produkter från tillverkaren: Mr Bear Family

Glans
Varaktig
Doft styrka
Återfuktande
Vårdande
Kvalitet

  • Storlek: 30m
  • Doft: Fräsch citron
  • Tillverkad: Av 100% naturliga ingredienser i Sverige

Dosera från några droppar av olja beroende på storleken på skägget i handen. Applicera sedan längs hela skägget och massera i hyn under skägget. Ditt skägg doftar bättre, mjället minskar ( om inte försvinner helt och hållet) och ditt skägg ser fantastiskt ut.

Recensera

16.09.2017 - Källberg

Väldigt fräsch doft och bra olja som sitter i länge!

16.07.2017 - Beppelino

Helt OK skäggolja (det finns bättre och det finns sämre). Tycker dock att doften sitter i ganska kort tid.

14.07.2017 - Charles

Älskar doften, om än den försvinner lite för snabbt.
Oljan återfuktar både skägg och hud perfekt och det kliar inget längre sen jag började använda den!
En favorit i badrumshyllan!

20.03.2017 - Julgubbe

Gör skägget väldigt mjukt, ger naturlig glans och fräscht utseende. Klådan försvann helt och hållet när började använda i sammanhang med skäggtvål. I början är doften stark men blir mildare och väldigt fräsch. Tjejen har i alla fall gillat doften mycket ;) En produkt som definitivt behövs på vintern!! 5 droppar bra mängd för ett 8cm långt skägg.